AktivBootCamp - Bedriftstrening

En sprek teambuilding for deres ansatte

 

aktiv-bilder-hjemmeside.jpg

AktivBootCamp er den ultimate treningsformen for de som ønsker seriøse og varige resultater med treningen, samtidig som man har det gøy.

Treningen foregår utendørs hvor blant annet bakker, benker, trapper, og egen kroppsvekt tas i bruk for å oppnå maksimalt treningsutbytte. Ingen dager er like på AktivBootCamp, hver økt er unik, intensiv og effektiv. Treningen fokuserer på funksjonell trening, og bedrer både utholdenhet og styrke av hele kroppen.


AktivBootCamp for BEDRIFTER
Vi har tilbudt AktivBootCamp til små og store bedirfter I 10 år.  Treningen vår vil kunne hjelpe bedriften med å skape positive og varige resultater hos de ansatte gjennom aktiviteter som er utfordrende, fysisk krevende og som skaper samhold i gruppen. Vi garanterer at treningen blir en snakkis rundt lunsjbordet :)


For alle nivåer:
Vi garanterer en positiv opplevelse de ansatte vil snakke om i en lang tid fremover. AktivBootCamp er utformet slik at det passer for alle ansatte uansett treningsnivå. Vårt unike program sørger for at hver enkelt ansatt jobber til sitt maksimale ut i fra egne forutsetninger.


Alle instruktørene på AktivBootCamp er dyktige og dedikerte trenere og vil sørge for at hver enkelt ansatt får bra oppfølging og inspirasjon til å yte det lille ekstra.


Varighet, tid, sted etc
Varighet: Det vanligste for bedrifter er å ha en 10-ukers periode med AktivBootCamp med 1 eller 2 treninger I uken.
Det er selvfølgelig også fult mulig å legge opp en BootCamp som er både kortere eller lengre enn 10 uker hvis det er ønskelig.

Sted: Vi tilrettelegger for bedriftens behov. Velg mellom å trene i Frognerparken eller i et område nær arbeidsplassen. Oslo og Akershus har mange flotte grøntarealer som er egnet for denne type trening.

Tid: Velg mellom å trene før jobb, i lunsjpausen eller etter arbeidsdagen

referanse-bahr.png

 

REFERANSER
Les hva flere av våres bedriftskunder sier om oss her


Ta kontakt for pristilbud.

For mer info ta kontakt med Trine på 92013679 / trine@aktivpt.no eller fyll ut kontaktskjemaet under

 

Kontakt oss