Hva er AktivBootCamp

 

Hva er AktivBootCamp
AktivBootCamp stammer opprinnelig fra amerikansk militærtrening og er en av de raskest økende treningsformene i land som USA, England og Australia.
BootCamp trening er basert på prinspippene rundt disiplin, motivasjon og funksjonell bevegelse. Til tross for at treningen stammer fra militærtrening vil ingen som deltar bli pekt ut, tråkket på eller gjort narr av slik man ser på amerikanske rekruttskoler.

Utendørs trening.
Treningen foregår utendørs hvor blant annet bakker, benker, trapper, egen kroppsvekt og diverse enkelt utstyr tas i bruk for å oppnå maksimalt treningsutbytte. En kombinasjon av egen kroppsvekt, naturen og diverse treningsutstyr blir benyttet for å oppnå maksimalt treningsutbytte. Ingen dager er like på BootCamp, hver økt er unik, intensiv og effektiv.

Helhetslig trening.
På AktivBootCamp trener du hele kroppen på en ekstremt effektig måte. Hver økt inneholder styrke, utholdenhet og trening av kjernemuskulaturen.

Variert trening.
En økt med AktivBootCamp kan inneholde alt fra hinderløype, trappeløp, par-øvelser, sirkeltrening, boksing, bakkeløp til gruppeøvelser.

Dyktige Instruktører 
Instruktørene på AktivBootCamp er dyktige og erfarne  og vil inspirere deg til å yte det lille ekstra. De vil gi 100% for at du skal få din beste treningsopplevelse noensinne.

Motivasjon - nøkkelen til din suksess.
Vi setter motivasjon høyt på AktivBootCamp, nettopp fordi det er nøkkelen til gode resultater. Vi har designet treningen på en måte som sørger for at motivasjonen holdes på topp gjennom alle øktene.
Ingen dager er like på BootCamp, hver økt er unik, intensiv og effektiv. Treningen fokuserer på funksjonell trening, og sørger for en kropp som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer bra.

"AktivBootCamp er utrolig moro, utrolig utfordrende og en perfekt start på dagen.

AktivBootCamp er et kinderegg av et treningskonsept: man blir sterkere, får bedre utholdenhet og utfordres hele tiden til å yte litt ekstra.

Lite slår følelsen av å se sola stå opp over St.hanshaugen, å oppleve byen våkne til live samtidig som en selv presser seg til det ytterste

før man drar hjem til morgenkaffen og dagen kan starte."
- Christine, Oslo

 

 

"AktivBootCamp er utrolig effektiv trening. I en ellers travel hverdag føles det fantastisk å få trent hele kroppen i løpet av en time. Treneren passer på at hver enkelt gir det man har - så selv om man er en gruppe er det nesten som å ha en egen PT"
- Trine Charlotte Høgås, Oslo

 


"AktivBootcamp er effektiv og hard trening som gjør at man kan komme i god form med noen få intense økter per uke. Man får trent hele kroppen med god veiledning fra trenerne,er ute i frisk luft og det er sosialt å trene sammen med andre. Når man trener i en gruppe presser man seg også litt ekstra som gjør at fremgangen kommer fortere."
- birgitte, Oslo