lop

Om Bedriftstrening

En sprek løsning for deres bedrift

Her finner dere en oversikt over ulike tjenester vi kan tilby deres bedrift

Her følger noen eksempler på tjenester vi tilbyr berifter. Listen er ikke fullstending, da vi skreddersyr etter bedriftens ønske. Skulle det være noe dere ønsker som ikke står på listen er det bare å ta kontakt.

BOOTCAMP
Det er en aktiv, morsom & utfordrende opplevelse de ansatte vil ha store gleder og fordeler av å være med på. Fysikk, kommunikasjonsteknikk og teambuilding blir satt på prøve. AktivBootCamp vil hjelpe bedriften med å skape positive og varige forandringer hos ansatte gjennom aktiviteter som er utfordrende, fysisk krevende og som skaper samhold i gruppen.
Les mer

SPREK KAMPANJE
Skreddersydde løsninger som omfatter hele bedriften. Vi analyserer nåværende “form” på bedriften, tester ansatte, analyserer kroppsholdning og muskelubalanse som ofte resulterer i skulder-, nakke- og ryggplager. Alle ansatte mottar individuelle treningsprogram samtidig som at vi kan sette opp gruppetreninger etter bedriftens ønske.
 

GRUPPETRENING
En effektiv måte å bedre samholdet blant de ansatte samtidig som at de blir sprekere. VI anbefaler grupper fra 5-20 personer for maksimalt utbytte. Vi tilbyr et variert opplegg på gruppetimer. Velg mellom sirkeltrening, team-building spesifikt, boxercise, BOSU klasse, power-walk, stretching mm. 
 

TRENINGSVEILEDNING
De bedrifter som har eget treningsrom kan nå få profesjonelle treningsveiledere til å lære de ansatte
riktige teknikker, øvelser og hvordan treningen bør legges opp. Velg hvor ofte og hvor lenge dere
ønsker treningsveilederen til å være tilstede.
 

INDIVIDUELLE TRENINGSPROGRAM
Treningsprogram skreddersydd til hver ansatt ut i fra deres målsetning, forutsetninger og tid tilrådighet. 

 

TEAM-BUILDING DAG

  • Ti-kamp
  • Hinderløype
  • Olympiaden – kår den sprekeste avdelingen på huset
  • Sporty rebusløp. Hver gruppe har et kamera og nye øvelser må bevises gjort på hver stasjon. Morsomme bilder som senere kan brukes i ulike kick-off sammenhenger etc.
  • BootCamp – få ut den oppsamlede frustrasjonen.
  • Sprekeste ansatte