Hva sier kundene om oss

BootCamp fan.
"AktivBootCamp fikk med til å trene igjen - på en ny og effektiv måte. Bootcamp endret min holdning til styrketrening. Variasjon i øvelsene på bootcamp gjør at man fokuserer på en annen måte enn når man gjør de samme øvelsene hver gang - og hver øvelse blir en morsom utfordring.
Jeg er totalt Bootcamp fan"
Marianne B. Bugge, Oslo
 
Inspirerende og dyktige trenere.
"AktivBootCamp er en morsom og variert form for trening, med dyktige og inspirerende trenere. Vi blir hele tiden utfordret til å yte det lille ekstra. Deltagelsen på bootcamp har helt klart gitt meg økt energi, bedre treningsform og humør. Jeg har hatt stor fremgang både med styrke og kondisjon. "
Toril M. Stene, Oslo

Heliskiing i Canada.
"Uten hjelp fra Aktiv Personlig Trening ville jeg ikke fått samme gleden av Heliskiing i Canada. Ciaran Carlin hjalp meg opp på et bedre fysisk nivå med et program som var spesielt tilrettelagt for skikjøring. God personlig oppfølging"
Jonas Rambæk, Oslo

Genialt konsept
"AktivBootCamp er et genialt koncept. En virkelig god kombination af hård resultatorientert træning med et smil mellom linierne, og socialt sammenværd. For mig har det været super sjovt og den helt riktige måde for mig at komme i form."
Jan Marshall, Ålborg

Gleder meg til trening
"Trenerne på Aktiv Personlig Trening presser meg til en raskere fremgang enn jeg hadde trodd var mulig. Jeg blir mer motivert, treningene morsommere og viktigst av alt: jeg gleder meg til trening. Jeg lærer også mye om trening selv på disse timene slik at det blir lettere når jeg trener på egenhånd."
Silja Vatn, Oslo

Pefekt
"MiniBootCamp var perfekt for meg. Trenignen er lagt opp slik at det gis rom til å trene på det nivået du er på, selv om man trener med andre. Her får man god individuell oppfølging og hjelp til å trene "riktig". Man får også et sett med gode treningsøvelser man kan gjøre hjemme.
Selv slet jeg med bekkenløsning etter svangerskapet, det hjalp merkbart når jeg begynte å trene."
Liv Heidi Håland, Oslo
 
Glimrende konsept
"MiniBootCamp er et glimrende konsept. Man får trent på dagtid og man trenger ikke skaffe barnevakt. I tillegg er det flott å trene utendørs. Treningen er effektiv, man får kombinert kondisjon og styrketrening, og man kan være med uansett hvilket nivå man er på. Siri Carlin er engasjert og gir god veiledning. Treningen har også et sosialt aspekt"
Cecilie Thaulow, Oslo

Rask fremgang
"MiniBootCamp ga meg en utrolig rask forbedring av form. Resultatene syntes også godt, og jeg hadde aldri trodd at kroppen kunne hente seg innså rask etter graviditet og fødsel. Siri er den beste treneren jeg har hatt, hun har en unik evne til å se formen til folk og gi individuell veiledning selv om man trener i en gruppe."
Tone Torgersen, Oslo

Merkbart mer overskudd
"Jeg syntes AktivBootCamp er en morsom og sosial trening. Jeg har fått merkbart med overskudd. Kondisjonen er bedre og jeg har fått mer styrke."
Ola Siegel, Oslo

Herlig
"Hva er ikke herligere enn å stå opp 6.15, møte opp i Frognerparken en drøy halvtime senere, akkurat samtidig som de første solstrålene begynner å fylle parken, for deretter å bli pisket rundt av inspirerende & motiverende instruktører sammen med 20 andre morgenfriske folk i all slags fysisk form? Herlig!"
Espen Henriksen, Oslo

Bikini season preparation
" After every single session I fell amazing for the rest of the day. It is definitely the best ever bikini season preparation."
Gillean Dean, Oslo

Kombinere styrke og utholdenhet
"AktivBootCamp har for meg vært den ideelle trenignsformen. Her får du muligheten til å kombinere styrke og kondisjon på en time. I tillegg er det en morsom form for trening og et stort pluss er at det foregår utendørs i frisk luft. Man presser seg også maksimal siden man trener med flere i gruppen og med nøye oppfølging og motivasjon fra trenerne. Forbedringene mine etter en gjennomført periode på 4 uker er enorme.
Jeg kan anbefale bootcamp på det sterkeste."
Marte Gallis, Oslo

Skiller seg fra andre treningsaktører
"Aktiv Personlig Trening skiller seg klart fra andre treningsaktører ved personlig oppfølging, god service og effektiv trening. Latteren sitter løst, og jeg gleder meg til hver time. Før trente jeg sporadisk fordi jeg syntes at jeg måtte. Etter at jeg startet hos AktivPT trener jeg jevnlig forsi jeg syntes det er gøy."
Kristin Bjørn-Hansen, Oslo

Kan trene med barnet
"MiniBootCamp er en glimrende form for trening under barselpermisjon. Man kan trene med babyen i vogn, slik at man slipper å sette han/hun bort til fremmende. Blir barnet urolig under treningen stepper treneren inn og hjelper til som en reservemamma. Trenerne er dyktige, positive og motiverende. Treningen er fleksibel, slik at man kan trene de dagene det passer seg. I tillegg er treningen utendørs noe som er veldig bra. Jeg anbefaler på det sterkeste å være med på MiniBootCamp."
Anne Kristine Lunke, Bærum
 

Super aktivitet
"Etter graviditet og fødsel er MiniBootCamp en super måte å komme i form på. Her slår man to fluer i et smekk. Treningen er på dagtid, s¨man får kvelden sammen med pappa. Barnet kan være med, så man trenger ikke skaffe barnevakt. Trenerne er dyktige og gir veldig bra oppfølging under timen."
Karoline Habberstad, Oslo