Hva sier kundene om oss

Anne Coll, Oslo

 

"Jeg har elsket MiniBootCamp! Treningen er variert, både styrke og kondisjon. Det ga meg mulighet til å trene ute hele vinteren som har vært supert. Jeg trent sammen så mange hyggelige damer (og en mann). MiniBootCamp har rett og slett vært et stort lyspunkt i min permisjon og jeg fortsetter etterhvert på vanlig AktivBootCamp. Etter tre barn er jeg nå i bedre form enn noen gang takket være MiniBootCamp!"

 

 

 

 

Liv Hauksnes Enoksen, Oslo

 

"Jeg har vært med på MiniBootCamp stort sett under hele permisjonen min og kan med stolthet si at kroppen min ser bedre ut enn den gjorde før jeg ble gravid. MiniBootCamp er inspirerende, utfordrende og ikke minst sosialt. Det finnes ikke noe bedre enn å trene ute, og timene er varierte og morsomme. Jeg kommer til å savne å være med nå som permisjonen er over."

 

 

 

Katrine Gaye, Oslo

 

"Minibootcamp for meg har vært alfa omega! Man kommer seg ut, man blir kjent med nye folk og man får trent. De ulike personlige trenerne er motiverende og man får riktig veiledning under hele timen! Dette har hjulpet meg etter et tøft svangerskap og jeg har blitt 20 kg lettere på 5 mndr. Anbefales til absolutt alle, både utrente og trente!"

 

 

 

Marthe, Oslo

 

"Minibootcamp er gave for mødre i permisjon: utendørs trening med babyen i vogn - sovende eller våken, mens du kommer i superform med intervall- og styrketrening, og det er sosialt og fantastisk gøy! Blir det behov, kan minstemann raskt få et måltid uten at du går glipp av hele timen. Med barn på vei igjen, blir det garantert ny runde minibootcamp - en strålende del av mine tidligere permisjoner"

 

 

 

Kristine Haugaard, Høvikodden

 

"Jeg har trent MiniBootCamp på Høvik gjennom hele barselpermisjonen. Det er en flott måte å komme i form på ute i naturen. Jeg har satt stor pris på det varierte treningstilbudet- som er tilpasset alles individuelle utgangspunkt, instruktørens brede kompetanse og fremdriften i egen styrke og utholdenhet. Samtidig har jeg blitt kjent med andre mammaer og vi har hatt en veldig fin gruppedynamikk. Jeg har gledet med til trening hver mandag og onsdag. Jeg anbefaler MiniBootCamp på det varmeste!"

 

 

Malin Hulsbergen, Oslo

 

"Etter fødselen på tredjemann begynte jeg på MiniBootCamp for å bygge opp formen igjen. Det var hardt i starten, men med dyktige trenere som utfordret meg og en treningsgruppe som motiverte hverandre kom jeg raskt i god form. Det jeg verdsetter mest ved treningen er at den er variert, utendørs og at den får meg til å utfordre meg selv både fysisk og mentalt. Det at man blir kjent med sine treningskamerater gjør at man konkurrerer mot hverandre (og seg selv) og at man pusher seg selv til maksimum ytelse. Denne typen trening gir meg et mye større utbytte enn trening på treningsstudio. Føler at jeg har en helt annen kroppsbeherskelse og kondisjonsnivå enn jeg har hatt på flere år. Trener for tiden AktivBootCamp tre ganger i uken vinter og sommer i all slags vær, og det kommer jeg til å fortsette med. Anbefaler denne typen trening på det varmeste."

 

 

 

Lise, Oslo

 

"Jeg har vært kjempefornøyd med MiniBootCamp, det er et veldig godt tilbud med superbra trening i flotte omgivelser! Proffe instruktører/trenere som gir personlig tilbakemelding underveis, varierte øvelser for både styrke og kondisjon. Man får bra utbytte uansett nivå (fra utrent til godt trent fra før)!"

 

 

 

 

Elisabeth, Oslo

 

"Etter et langt svangerskap og påfølgende måneder med begrenset fysiske muligheter for trening er MiniBootCamp svaret på å komme i form på en super effektiv, inspirerende og morro måte. Både for deg som har trent mye eller lite tidligere. Her møter du dyktige trenere som ser deg og dine behov. I tillegg får du nye  treningsveninnder og  den beste lokasjonen, utendørs i ditt nærmiljø, som gjør at du pusher deg selv det lille ekstra hver gang. Dette er styrke- og kondisjonstrening på sitt aller beste! Jeg ble hekta etter min første prøvetime!"
 

 

Jannike Isachsen, Oslo

 

«Minibootcamp er en super måte å komme i gang med trening igjen fødsel. Her er det fokus på hele kroppen og trenerne er flinke til å tilpasse for den enkelte. Bonusen er at man møter andre mødre og rekker litt småprat både før og etter timen.»

 

 

 

 

 

Kjersti, oslo

 

"MiniBootCamp er en enkel og effektiv trening som alle kan bli med på. Det er  superdeilig å trene ute og mye mindre stress enn treningssentre siden babyen alltid er med! Det er veldig deilig å være ferdigtrent når resten av familien kommer hjem fra barnehage og jobb."

 

 

 

 

Kaja, Oslo

 

 

"MiniBootCamp er perfekt når man vil tilbake i form etter svangerskap og fødsel. Det er effektiv og tilpasset trening, og en fin aktivitet å gjøre med barnevogn :-) Gøy er det også!!"

 

 


Cathrine, Høvik

 

"Jeg har trent MiniBootCamp i begge mine fødselspermisjoner og er strålende fornøyd. Treningen har gitt meg masse overskudd tiltross for søvnløse netter og selvfølgelig god form. I tillegg til trening har det vært sosialt med andre mødre i samme situasjon. "

 

 

 

Julie, Oslo

 

"MiniBootCamp er morsom trening, og deilig at det er utendørs!

Det er en super måte å komme i gang igjen på etter fødsel

Instruktørene på MiniBootCamp viser stor kunnskap om hvordan trene etter fødselen - de har alltid alternative øvelser hvis man skulle trenge det"

 

 

 

Margrethe, Oslo


"MiniBootCamp er super trening med både styrke og kondisjon, og er tilrettelagt slik at uansett nivå vil alle få en god treningsøkt. Det beste er at det er ute så man kan nyte frisk luft mens man trener og samtidig ha med minstemann. I tillegg er det sosialt siden man treffer andre småbarnsmødre og fedre."

 

 

Ina, Oslo

 

"MiniBootCamp er den beste måten å kickstarte formen igjen etter graviditeten. Det er en uslåelig kombinasjon av intervaller og styrketrening. Frisk luft, variert og sosialt! Og så trenger man ikke å finne barnevakt til de små!"

 

 

 

 

Anne Marie, Oslo

 

"Jeg var dessverre ikke med på MiniBootCamp etter første svangerskap, og det angrer jeg på nå! Utrolig fin mulighet for å være ute sammen med barnet samtidig som en trener selv. Har brukt ulike steder og tidspunkt for treningen, etter hva som passer best ift soverytmen til barnet. Ulike instruktører og ulike program fra gang til gang, gjør at det alltid er gøy og spennende!! Anbefales!"

 

 

 

 

 

Heidi, Oslo

 

"MiniBootCamp er et glimrende tilbud til oss i barselspermisjon, du får opp formen superraskt. Jeg er i bedre form nå enn jeg var før jeg ble gravid.

Å trene ute på dagtid er bare gull, og med ungen i vogna slår man to fluer i en smekk: luftetur pluss trening."

 

 

 

 

Trine Charlotte Høgås, Ekeberg

 

 

"Takket være MiniBootCamp kom jeg i knallform til bryllupet som var 8 mnd. etter fødselen – faktisk måtte jeg sy inn brudekjolen! Jeg likte godt at man trener både kondisjon og styrke på hele kroppen, treningene er varierte og effektive, treningen tilpasses den enkeltes nivå og de dyktige trenerne ser alle og gir individuelle tilbakemeldinger. Det er også et stort pluss at man kan ha med barnet på trening."

 

 

 

 

 

Cecilie, Oslo

 

"Jeg går nå på MiniBootCamp for andre gang og er kjempefornøyd! Synes at kombinasjonen av styrketrening og kondisjon er uslåelig når det gjelder å komme tilbake i form etter svangerskap og fødsel. I tillegg trener vi ute og babyene er med, bedre blir det ikke!"

 

 

 

 

Birgitte, Oslo

 

"MiniBootCamp er en super måte å komme i form etter fødselen hvis man vil trene ordentlig. Det er deilig å være ute, enkelt å ta med babyen i vogna og man får god oppfølging og korreksjon av trenerne hvis man gjør noe feil. I permisjonen har man tid til å trene og komme tilbake i form, benytt muligheten"

 

 

 

 

Randi Myhre, Høvik

 

 

"Jeg har gått på MiniBootCamp gjennom hele permisjonstiden min, og det har vært en flott måte å komme i form etter graviditet og fødsel. Utrolig effektiv og artig trening ute i frisk luft sammen med likesinnede. Man treffer andre som er i permisjon i nærområdet samtidig som man kommer i superform, anbefales!"

 

 

 

 

Maja Wettmark, Oslo

 

"MiniBootCamp er väldigt bra träning i barseltiden! Jag märkte skillnad på formen efter bara några få tisdagar med MiniBootCamp, både vad gäller kondition och styrka. Det är en häftig känsla att jobba nästan bara med kroppen, utan apparater osv, och ändå uppnå så bra resultat!
En bonus att det är utomhus, i alla väder :-) Jag har nu gått över till AktivBootCamp och är väldigt nöjd över att kunna vara ute och träna på kvällstid efter en lång dag på kontoret."

 

 

Ida Voss Hestvold, Høvikodden
 

"Har gått på minibootcamp en gang i uka fra babyen var ca 10 uker. Synes treningen er kjempebra! Går alltid derfra med en følelse av å ha trent skikkelig, samtidig som tiden har gått fort og treningen har vært morsom. Instruktørene er veldig flinke til å presse akkurat passe hardt, motivere og gjøre treningen morsom og variert. For meg var det viktig å kunne ha med babyen på trening og det gjorde at det var mulig for meg å begynne å trene tidligere enn jeg ville gjort ellers. Er lite glad i å trene innendørs på senter så har vært en kjempebonus å være utendørs. Er nok sterkere etter noen mnd med minibootcamp enn jeg var før jeg ble gravid og vil absolutt anbefale det til alle jeg kjenner! Har mao vært kjempefornøyd!:) "